SIEMIANICE - Aktualności z życia i plany Sołectwa

Mega udana III EDYCJA SIEMIANICE Rowerowa Masa Krytyczna 2 września 2022, przedłużenie WAKACJI dopisało piękną pogodą i największą z dotychczasowych rajdów frekwencją.

Pomocni byli również policjanci z Obornik Śląskich którzy zabezpieczali rajd oraz darmowo znaczyli rowery.

DZIĘKUJEMY PIĘKNA SIEMIANICKA PRZYRODA I WSPANIAŁA ATMOSFERA to niektóre atuty rajdu rowerowego. Wszyscy mega zadowoleni od najmłodszych do najstarszych.

Dziesięciokilometrowy rajd zakończyliśmy ogniskiem na terenie Siemianickich dożynek 2022. Rajd zorganizowany przy wsparciu SIEMIANICKIEGO KOŁA GOSPODYŃ którym serdecznie dziękujemy za przygotowany przepyszny poczęstunek oraz P. Sołtysowi Siemianic za wsparcie młodzieżowych potrzeb i integracji lokalnej społeczności. Rajd zorganizowała RODZINA ZASTĘPCZA SIKORÓW Z SIEMIANIC przy pomocy Oś Racing Team z Obornik Śl. klub kolarski organizujący w każdą środę o godz. 17:30 treningi dla najmłodszych na ul. Parkowej w Ob.Śl. oraz CHEERLEADER Blue Angel i Meble-Fachowiec.pl Zapraszamy 7 pażdziernika 2022 na koleją edycję na którą poszukujemy sponsora/ów na zakup 100 lampek rowerowych dla dzieci z naszej gminy aby były widoczne jesienią gdy szybko zapada zmrok.

Czadoman i Cheerleader Blue Angel
ZROBILI W SIEMIANICACH MASAKRĘ
jak świeży powiew wiosny ze sceny rozgrzali publiczność a sam
Czadoman nie krył zaskoczenia.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY CZDOMANOWI ZA SUPER ZABAWĘ I MEGA ENERGIĘ.
Już w niedługo film z DOŻYNEK W SIEMIANICACH 2022
#Sołectwo Siemianice